Project Description

Možda se čini kao očit zahtjev primjena usluga izvornih govornika u procesu prevođenja, no iznenađujuć broj prevoditeljskih agencija ne ispunjava kriterij koji se za vas podrazumijeva. Mi znamo koliko je ključno da vaš sadržaj usmjerimo prevoditelju koji je izvorni govornik francuskog jezika, osiguravamo da je materijal usklađen s kulturalnim i specifičnim jezičnim normama te da se čita kao da je na francuskom izvorno i napisan.

Angažiramo samo izvorne govornike iz matične države. Bez obzira je li riječ o prijevodu s francuskog na engleski ili s engleskog na francuski, na belgijski francuski ili švicarski francuski, jamčimo vam da naši prevoditelji poznaju svaki aspekt jezika, poštuju profesionalne standarde i da će kvaliteta isporučenog materijala biti iznadprosječna.

Zašto Inovatus prijevodi?

Vaš francuski prijevod će izvršiti samo oni prevoditelji koji demonstriraju iskustvo i duboko su upoznati s tematikom vašeg izvornog dokumenta. Posvećeni voditelj projekta, koji je ujedno i sam iskusan lingvist, bit će pripisan vašem projektu. Isporučit ćemo vam francuski dokument u točnom formatu u kojem ste ga vi nama proslijedili.

Ovo znači da ćete imati precizan francuski prijevod koji možete odmah iskoristiti. Mi smo ISO9001 registrirana tvrtka, i jer smo podvrgnuti Europskom Standardu BS EN 15038, svi naši procesi izravno se nadziru.