Project Description


Pred sve je trgovce u maloprodaji postavljen jednak izazov. Veličina i demografija korisničke maloprodajne baze se mijenja velikom brzinom koja zahtijeva izravnu akciju kako bi postigla željenu reakciju. Online kupovina poznatija u trgovačkom okruženju kao e-commerce. Iz dana u dan svjedoči eksponencijalnom porastu u broju kupaca, a vi kao tradicionalni brand s poslovnicom želite pratiti novi trend i ubrati plodove modernog poslovanja (e-commerce)?
prijevodi Zagreb
Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo uzvratiti kvalitetom i konzultacijama. Imajte na umu da je upravo učinkovita komunikacija ono što stvara povjerenje u vaš brend, neovisno o specijalizaciji i vrsti proizvoda i usluga. Želite se širiti, napredovati, konkurirati i dominirati tržištem? Naučite govoriti jezikom potencijalnih klijenata!
prijevodi Zagreb
Prevođenje marketinških materijala
prijevodi Zagreb
I trgovci u maloprodaji i kupci znaju osnovno – impresionirajte i privucite pažnju ako želite u poslovnici mnoštvo posjetitelja. Imate sve dostupne informacije za izvrstan marketing i vaši kupci očekuju da ih iskoristite kako biste zaintrigirali njihovu maštu i pružili im jedinstven doživljaj.

Naš tim prevoditelja posjeduje specifično znanje o maloprodajnoj industriji i vješt je u komuniciranju vaših marketinških materijala u izvornom jeziku ciljanog tržišta – bilo da je riječ o prevođenju brošura i kataloga, kompletnoj lokalizaciji i prijevodu web stranice ili predstavljanju vaših atraktivnih slogana željenoj publici s jednakom dozom humora ili ozbiljnosti upravo na način na koji zahtijevaju kupci kako bi se poistovjetili s vašim porukama. Omogućavamo vam da im u svim željenim  jezicima date do znanja da je upravo vaš proizvod ono što njima treba. prijevodi Zagreb prijevodi Zagreb