Project Description

Prijevod ugovora je vrlo važan, pogotovo danas gdje je trgovina na međunarodnoj razini. Također potrebno je poznavati i prijevod zakona. Svaki zakon pa tako i ugovor se razlikuje od države do države. Ne samo zbog jezičnih barijera i zakona već i zbog različitih kulturoloških navika.

Svaki zakon se mijenja učestalo, a kako naš tim stručnjaka redovno prati novonastale zakone, olakšajte si i kontaktirajte nas. Naš tim u Inovatus prijevodima svjestan je iznimne važnosti koju ulogu jezici igraju u multikulturnoj diplomaciji i međunarodnim odnosima. Stoga se oslanjamo na profesionalce s iskustvom i specijaliziranim poznavanjem institucija poput, među ostalim, UN-a, NATO-a, Europske komisije, MMF-a, Svjetske banke, G7. Poznavanje struke, propisa, zakona i svih normi određenog područja diferencira dobrog prevoditelja od izvrsnog interpretatora. Naša je tajna u identificiranju stručnjaka koji su vješti u ispostavljanju stručnih sadržaja i dokumentacije u upravo onom obliku koji nikada ne pada ispod razine najviših standarda kvalitete kakvu klijenti očekuju od nas.

Upravo iz gore navedenih razloga, kontaktirajte nas. Osiguravamo vam precizan prijevod ugovora i prijevod zakona. Ukoliko nas kontaktirate, uvidjet ćete koliko ćemo vam olakšati vaš posao, moći ćete se više fokusirati na ostale ciljeve poduzeća. Jamčimo bolju efikasnost i atraktivnost vašeg poduzeća.

pravne dokumentacije prijevod pravne dokumentacije
prijevod pravne dokumentacije