Budite sigurni da vaši dokumenti ne sadrže nikakve pravopisne, gramatičke ili sintaktičke pogreške prije nego ih objavite online ili pošaljete u tisak. Sitni propusti mogu narušiti kredibilitet vaših sadržaja, odbiti ciljanu publiku i uzrokovati percepciju neprofesionalnosti.

U Inovatus prijevodima lektori provjeravaju prevedene materijale i uspoređuju ih s izvornim tekstom, uz to revidirajući sadržaj u skladu sa smjernicama vašeg poduzeća. Lektura podrazumijeva ispravljanje i uređivanje autorskog rukopisa, prijevoda namijenjenih tisku i javnom objavljivanju, online sadržaja i pravnih dokumenata. Alati za provjeru gramatike mogu identificirati pravopisne pogreške, ali ne mogu uvijek ispraviti fraze i jezično-stilske strukture. Lekturu vaših dokumenata povjeravamo profesorima s dokazanim iskustvom rada u struci. Vi dobivate besprijekornu kvalitetu i adaptiran sadržaj.

Konkurentne cijene

Cijene lektoriranja iznose od 30-40 posto cijene prevođenja, a za obračunsku jedinicu uzima se 1 kartica teksta (1500 slovnih mjesta).
Potrebno je imati u vidu da se lektura i korektura teksta zasebno naplaćuje ovisno o opsegu i kompleksnosti dostavljenog materijala.  S obzirom na to da korektura podrazumijeva ispravljanje nerazumljivih ili prethodno loše prevedenih dijelova teksta, odnosno cjelokupnog teksta, ponekad je brže, jednostavnije i jeftinije prevesti tekst ispočetka.

Ako ste zainteresirani samo za upotrebu naših usluga lektoriranja, naš voditelj projekta će napraviti ponudu prilagođenu vašim zahtjevima, poput lektoriranja disertacije.

*Imajte na umu da se naše usluge lektoriranja razlikuju od terminologije koja primjenjuje specifične riječi i stil te stoga iznosi mogu varirati.
Pozivamo vas da nam se obratite s osnovnim informacijama o tekstu te nam pošaljete na uvid izvor, kako bismo Vam mogli poslati preciznu, neobvezujuću ponudu s cijenom i predviđenim rokom isporuke. Ponudu ćemo vam proslijediti u roku od sat vremena od primljenog zahtjeva.