prijevodi web stranica

Prevođenje web stranica


Prevođenje web stranica je jedinstven i izazovan zadatak koji zahtijeva visok stupanj odgovornosti i uključuje predanost i transparentnost. Zašto prevesti web stranicu? Više od 75% korisnika interneta pregledava web na stranim jezicima, stoga vas ovaj mali nedostatak može dovesti do velikog gubitka.  Ako se želite prezentirati klijentima u inozemstvu i proširiti svoju djelatnost na strano tržište, prevođenje stranice neizostavan je faktor u razvoju poslovanja.  Prilagodite stranicu globalnom tržištu, unaprijedite korisničko iskustvo pružanjem vrijednog i relevantnog sadržaja i omogućite personaliziran doživljaj inozemnim klijentima. Ostvarite prednost pred konkurencijom i proširite bazu klijenata. Komunicirajte informacije o poduzeću ili uslugama u drugom jeziku, izgradite brend sliku visoke atraktivnosti i globalnog dosega te se povežite s lokalnim i poznatim korisnicima.

Usluge koje nudimo uz prevođenje web stranica:

  • prijevod web shopova
  • prevođenje tekstova poput bloga, objava
  • optimizacija web stranica
  • prijevod stručnih tekstova
  • lokalizacija
  • prijevod materijala za marketinške svrhe.

Nudimo sve što je potrebno da vaše poslovanje i vaša web stranica postanu bliže stranim čitateljima. 

Prevođenje web stranica na bilo koji svjetski jezik prepustite našim stručnim prevoditeljima koji su izvorni govornici. Vaša web stranica dio je vašeg brenda stoga je važno da dobro komunicirate svoje poruke na svim jezicima koje koristi vaša ciljna skupina. Web stranicom se morate prezentirati jednako domaćoj i stranoj odnosno inozemnoj publici. Ulaganjem u kvalitetan prijevod vaše internetske stranice ulažete i u dobar odnos s klijentima. Svi vaši čitatelji cijenit će vašu prilagodbu.
Jamčimo Vam brzu i kvalitetnu isporuku usluge. Obratite nam se s povjerenjem kako bi vašu web stranicu približili inozemstvu.