profesionalne usluge tumačenja

Zašto vam je potreban tumač? Tumači su kompetentni za prevođenje više jezika na licu mjesta, jasno prenošenje informacija i olakšavaju vam interakciju u važnim poslovnim prigodama.
Naša se mreža sastoji samo od najboljih lingvista, stoga smo vam u mogućnosti pružiti vrhunsku uslugu po konkurentnim cijenama. Potrebno vam je tumačenje ili prevođenje dokumenta ili rada? Često se određeni sadržaji ili izrazi mogu tumačiti na različite načine, ovisno o kompleksnosti, kontekstu i okolnostima. U tim je slučajevima najbolje unajmiti profesionalnog tumača da ne bi došlo do neželjenih nesporazuma i komplikacija.

Mi u Inovatusu vam nudimo profesionalne usluge tumačenja. Inovatus tim pobrinut će se da vaši globalni sastanci, multikulturalne konferencije i predavanja ili poslovni dogovori prođu bez poteškoća. Omogućavamo vam da dosegnete maksimalnu razinu uspjeha i interpersonalnog razumijevanja bez da osnovni koncepti budu izgubljeni u prijevodu i vaš sastanak postane loša poslovna odluka.
Potreban vam je tumač poljskog jezika u Krakowu sutra? Nema problema. Trebate iskusnog prevoditelja na stranici pet sati prije događanja? Mi ćemo se pobrinuti da bude dostupan. Potrebna vam je prikladna zaštitna odredba? Stojimo vam na raspolaganju.

Nudimo vam usluge:
• Konsekutivnog prevođenja
• Simultanog prevođenja
• Tumačenja materijala za sastanke i konferencije

Na raspolaganju smo vam za hitne projekte i u samo nekoliko sati naši profesionalni tumači sudjelovat će u vašem projektu, a interakcija između dva ili više jezika bit će zajamčena.

KONSEKUTIVNO PREVOĐENJE

Nudimo usluge konsekutivnog tumačenja u dominantnim svjetskim jezicima. Stručnjaci se obično angažiraju za sastanke jedan-na-jedan ili u manjim grupnim okruženjima.

SIMULTANO PREVOĐENJE

Tumače se angažira za velike konferencije i okruženja u kojima je prisutna potreba za razmjenom dva ili više jezika. Simultano prevođenje je kompleksniji proces, tumači sjede u izoliranom odjelu, slušaju govor i prevode u mikrofon, a prijevod se zatim bežičnim putem prenosi slušateljima u publici.