Prevoditeljska agencija Inovatus prijevodi

Inovatus pijevodi – etablirana prevoditeljska agencija koja vam omogućava da se povežete s ciljanom publikom, inozemnim tržištima i komunicirate s partnerima pouzdano, jasno i bez poteškoća. Kvalitetni i povoljni prijevodi.

Imate tekstove koje je potrebno prevesti na neki od svjetskih jezika ili trebate ovjereni prijevod sudskog tumača? Možda vam je potrebna lektura teksta i pristup internacionalnom tržištu. Želite se predstaviti poslovnim partnerima i klijentima pismenim putem ili putem web stranice? Ukoliko Vam trebaju kvalitetni i povoljni prijevodi, transkripcija ili smjernice za adekvatnu korespondenciju, obratite nam se s povjerenjem. Naša prevoditeljska agencija nudi najbolji prijevod uz niske cijene.

Inovatus prevoditeljska agencija vodi se standardom zasnovanim na kvaliteti, produktivnosti i pouzdanosti. Naša globalna mreža lingvista, stalnih i honorarnih prevoditelja i lektora, visoko obrazovanih i stručnih tumača, projektnih menadžera i iskusnih profesionalaca jamči ispostavljanje iznimnih jezičnih usluga koje nadmašuju klijentova očekivanja.

Pružamo usluge poslovnog prevođenja, prijevoda i globalizacije web stranica, pravnih prijevoda, marketinških i reklamnih sadržaja, tehničkih prijevoda i prijevoda certificiranih dokumenata. Također pružamo usluge transkripcije, lektoriranja, tumačenja, i revidiranja. Povoljni prijevodi izvode se u ograničenim vremenskim rokovima. Inovatus prijevodi prevoditeljska agencija na raspolaganju je za sva pitanja, informacije, savjetovanje te vam omogućavamo izravan pristup izvješćima o statusu projekta.

Mi smo prevoditeljska agencija koja poštuje profesionalne standarde cjelovitosti i kvalitete prijevoda uz primjenu adekvatne stručne terminologije. Provodimo pravopisnu kontrolu, poštujemo rokove isporuke i u dogovoru s vama prilagođavamo tekstove kako bi bolje odgovarali vašim potrebama. Upozoravamo vas na sve nejasnoće i poteškoće vezane uz prevođenje specifičnih rečenica i fraza te u dogovoru s vama pronalazimo kreativna rješenja. Kvaliteta i povoljni prijevodi.

Inovatus agencija za prevođenje sastoji se od stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom iz multidisciplinarnih poslovnih sektora koji svakodnevno osiguravaju stručne prijevode za individualne klijente i poduzeća iz raznih industrija, poput pravnih, financijskih i medijskih sadržaja i dokumenata.

Zatražite Ponudu!

Suočavamo se s jezičnim problemima – svaki zadatak je novi izazov i zahtjeva individualna rješenja

Kontinuirano razvijanje procesa

Sustavno integriramo u svoje procese najnovije tehnologije i testiramo kreativne načine širenja znanja. Istraživanje i razvoj jezičnih tehnologija strateško je polje u sferi prevođenja, stoga Inovatus, prevoditeljska agencija ima tim koji ustrajno kreira i primjenjuje alate koji pomažu u unaprjeđenju učinkovitosti procesa prevođenja. Implementacija suvremenih alata pomaže pri usmjeravanju procesa, nadziremo svoje projekte kroz nezavisni certificirani sustav za upravljanje kvalitetom i pružamo učinkovita rješenja po konkurentnim cijenama.

Izuzetan jezični prijevod

Pružamo vam višestruke razine usluga prevođenja po fleksibilnim cijenama, u rasponu prilagođenom vrsti projekta ili dokumentacije te ciljanog sektora. Naši profesionalni parametri usmjereni su susretanju potreba globalnog poslovanja, dok stupanj kvalitete koju isporučujemo postavlja nova industrijska mjerila.

Sada smo tvrtka koja posluje na globalnoj razini, pružamo specijalizirane usluge prevođenja za odabrane jezične parove.

Temeljne vrijednosti

Temeljne vrijednosti na kojima zasnivamo poslovanje i održavamo dugoročne odnose s klijentima baziraju se na pouzdanosti, integritetu, preciznosti i kontinuiranom unaprjeđenju vještina. Fleksibilnost i dostupnost naših stručnjaka u provođenju vaših prevoditeljskih projekata pridonosi izazivanju 'WOW' efekta po kojem se razlikujemo od konkurenata.

Izvanredna učinkovitost

Stručna osposobljenost i specijalizirano znanje naših prevoditelja iz različitih poslovnih i industrijskih sektora jamči precizne i brze i rafinirane prijevode. Pružamo klijentima opcije i detaljna objašnjenja za izbor svake vrste prijevoda. Povoljni prijevodi uz najviše standarde kvalitete ono su što nas izdvaja od konkurencije.  Ako niste sigurni u tip koji najbolje odgovara vašim potrebama, mi ćemo vam objasniti kada vam je potrebna doslovna, lokalizirana ili kreativna prevoditeljska usluga. Inovatus prevoditeljska agencija nudi širok izbor usluga po mjeri klijenata. Određujemo način komunikacije koji prilagođava vaš sadržaj lingvističkim i kulturalnim osobitostima, a zadržava srž vašeg teksta.

Misija

Omogućavamo vam globalizaciju i interakciju sukladno vašim tehničkim i osobnim zahtjevima. Mi imamo informacije, smjernice, voditelje projekta i profesionalce koji pružaju kvalitetnu, brzu i učinkovitu uslugu. Uspostavljamo partnerski odnos i kreiramo dodatne vrijednosti za vaš brend koji će biti atraktivan i na inozemnim tržištima.

Naš poslovni model

Razvili smo fleksibilan, dinamičan i prilagodljiv poslovni model usmjeren da bi kontinuirano odgovarao zahtjevima specifičnih industrija. Projektni tim, prevoditelji i isporučitelji surađuju u kreiranju i ispostavljanju učinkovitih rezultata. Poznajemo svoje klijente i njihova očekivanja, stoga odgovaramo na upite brzo, pružamo pouzdane i kvalitetne usluge i stručnu potporu tijekom cijelog projekta.Vjerujemo da se uspjeh temelji na središnjim postavkama „kvalitete“, „konkurentnih cijena“ i „isporuke u najkraćem roku“.
0
zadovoljnih korisnika
0
šalica vruće kave
0
sati prijevoda

Djelujemo na globalnoj razini, povezujemo klijente diljem svijeta i gradimo mostove u različitim govornim područjima

Moderna prevoditeljska agencija – Ističemo se po kreativnosti, znanju i odlučnosti

Osiguravamo vam da komunicirate snažno i uvjerljivo.  Agencija za prevođenje Inovatus nudi vam izbor preferirane terminologije unutar brojnih jezika, savjetujemo vas o sadržaju i obliku stručnih i marketinških tekstova te formatu zapisa prikladnog za određenu industriju. Za vas provodimo kreativno prevođenje kada je riječ o jezičnim idiomima, sloganima ili igri riječi, što može uključivati savjetovanje o izgledu, fontu i rasporedu sadržaja. Kvalitetni i povoljni prijevodi za naše klijente.

Usluge transkripcije

Zašto vam je potrebna transkripcija? Moguće je da će vaša stranka zahtijevati pismenu verziju zapisa ili ćete htjeti obavijestiti svoje klijente o uslugama i novim proizvodima putem tekstualnih dokumenata. Bez obzira je li u pitanju audio zapis ili video zapis, poput telefonskog poziva ili korporativnog videa, pravnog postupka ili mainstream medijske snimke – mi ćemo za vas izvršiti pretvaranje zapisa u tekstualnu datoteku.

Povoljni Industrijski prijevodi

Kao etablirana prevoditeljska agencija upošljavamo samo profesionalno kvalificirane prevoditelje i izvorne govornike s vrhunskim tehničkim vještinama i jezičnim kompetencijama iz odabranih sektora. Na taj način osiguravamo našim klijentima tekst koji zadržava poruku izvornog sadržaja. Tehnički prijevodi zahtijevaju vještog lingvista i prevoditelja, stoga vaše specijalizirane dokumente povjeravamo samo prevoditeljima čija stručna karijera i poznavanje ciljanog jezika osigurava ispostavu preciznog i adekvatnog materijala.

Jezici

Ključno je da vaš tekst precizno prilagode profesionalni prevoditelji i izvorni govornici koji posjeduju kompletno znanje i razumijevanje kulture, tona i stila vašeg ciljanog tržišta. Zašto? Kreiranjem sadržaja za međunarodna tržišta izlažemo se riziku propuštanja kulturnih nijansi. Prosljeđujemo tekstove prevoditeljima vještim u specifikaciji vaših potreba i potreba poduzeća, a oni će vas informirati kojim je dijelovima potrebna preinaka da bi bili atraktivniji i imali smisla. Povećavanjem efikasnosti u stanju smo isporučiti kvalitatan prijevod uz niske cijene.

prevoditeljska agencija

Naše jezične usluge unaprjeđuju vaše poslovanje

Kroz kreativne ideje, inovaciju i potpunu determinaciju

ZAPOČNIMO!